zondag 14 juni 2015

Wat gaat de tijd toch snel...

Want voor ik het goed en wel in de gaten heb al het alweer juni. Tijd voor een update.

April-  een optreden van The Gentle Storm. Een project van Arjan Lucassen  met medewerking van Anneke van Giersbergen. Was supergaaf....Mei -  Zwijnen spotten in het bos Wat een mooi gezicht is dat toch. Wilde zwijnen en hun kroost. 

 

Een verjaardagskadootje voor lekkerbekkie Rutger. Sinds een paar jaar maak ik twee keer in het jaar een kleine rijsttafel. De lege bakjes worden weer meegenomen om weer gevuld te worden voor de eerstvolgende verjaardag en dat is pas weer in december ( verjaardag van  zijn vrouwtje Annika )Juni - tijd voor de bbq. En het eerste wat gemaakt werd was de blik kip. Helemaal goed geslaagd. Mede door de bijzondere kwaliteiten van chefkok Jan. Hij hield de temperatuur scherp in de gaten. 10 juni - Het zonnetje scheen lekker. Een prachtige dag om te shoppen met Elle. Ter afsluiting van een gezellige en geslaagde dag hebben we heerlijk genoten van een high tea.


Zaterdag 13 juni. Een tapas avondje met Berno. Het was veel werk, maar wat was het leuk om al die kleine hapjes te maken en het ze vonden het allemaal heel erg lekker. Daar doe je het voor en heb je toch eer van je werk.


Het was allemaal erg lekker, maar oh die kilootjes hè.....

Geen opmerkingen: