zaterdag 4 augustus 2012

Vakantie en dus erop uit

Maandag, een dagje Delft gedaan. Gewoon heerlijk de toerist uithangen. Met de daarbijbehorende dingen die toeristen nu eenmaal doen. Musea, o.a het legermuseum http://www.legermuseum.nl/get?site=legermuseum.nl en het indonesisch museum Nusantara http://www.nusantara-delft.nl/ sightseeing vanaf de boot. lekker slenteren door de stad winkeltjes bekijken en last but not least, jawel, het souveniertje. Uiteraard Delfst blauw.


Met het mooie weer van de afgelopen dagen zijn we vrijdag een dagje de natuur in gegaan. Stichting wildpark "Het Aardhuis" Hoog Soeren is niet zover van ons vandaan. En we hadden geluk, er werd die dag een roofvogel demonstratie gegeven door valkeniersbedrijf "De Valkenhof" uit Aalten. http://www.devalkenhof.nl/index.htm


Jan heeft tijdens zijn verblijf in Amerika, overigens zonder succes, geprobeerd de zeearend te fotograferen. Gelukkig had meneer Frans er één bij zich. Kon Jan als nog de zeearend op de foto zetten. Max zo heet hij is 6 jaar oud en alleen meneer Frans kon er mee overweg.

 Voor meer info en foto's over beide dagen, zie tabblad DAGJES UITGeen opmerkingen: